Cynthia is de inzet

Voor ik mijn spannendste avontuur ooit op papier zet en met jullie ga delen wil ik mijzelf eerst even voorstellen. Ik ben Dave, een man van midden 30, goed getraind lichaam, donker haar en getrouwd met de mooiste vrouw: Cynthia… Lange blonde haren, mooi strak lijfje en een goed gevulde c-cup…

Ons seksleven is meer dan goed en we genieten altijd optimaal van elkaar. Nu hebben we het wel eens over onze fantasieën gehad en zonder blikken of blozen vertelde mijn lieve vrouwtje dat ze het wel eens met meerdere mannen zou willen doen. Nou weet ik niet of ik jaloers of juist beregeil zou zijn als ik haar zou zien genieten bij een andere man, maar ik dacht er zeker wel over na.

Een geil spelletje
Zoals elke vrijdagavond komen mijn vrienden en ik bijeen voor een potje poker, deze avond was het bij ons en Cynthia had voor alles gezorgd. Hapjes, drankjes, alles was er…

Eenmaal aan de gang met het spelletje verloor ik de ene pot na de andere en er bleef vrij weinig over voor mij om nog in te zetten. Net op dat moment komt mijn lieve Cynthia naast me staan en legt haar hand op mijn schouder terwijl ze vraagt of ze nog wat voor ons kan betekenen. Gelijk kijk ik haar met een gemene en toch geile blik aan en zeg tegen haar dat ze zich moet gaan omkleden en iets leuks moet aantrekken… Ze kijkt me wat vragend aan, maar doet wat ik haar gevraagd heb…

Als ze 20 minuutjes later beneden komt met een mooi strak jurkje aan en haar haar lekker geil opgestoken, ziet ze dat we met ons spel verhuisd zijn naar de vloer. Ze vraagt wat hier de bedoeling van is en ik geef haar het antwoord dat ze nooit verwacht had: “Jij , mijn lieve Cynthia, bent mijn inzet van deze avond. Elke keer wanneer ik een partij verlies trek jij een kledingstuk uit.” Een van mijn vrienden grapte al, wat geil dat ze dan vrij snel in haar lekkere blote lijffie stond… Ze keek me beduusd, doch geil aan en riep een beetje bluffend: “Kom maar op, ik kan jullie allemaal aan!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *