Fantasietje

Een avondje alleen…

Verheugend op een heet heerlijk bubbelbad geurend en ontspannend kom ik thuis van een dag hard werken, ik weet dat jij laat moet werken dus ik moet mezelf vermaken vanavond.

Loop naar boven en ga mijn voorbereidingen treffen kaarsjes aan om t bad, laat heerlijk geurende badschuim in het bad lop en…
Kleed me uit en zal me heerlijk scheren, glad zal ik in bad gaan liggen.

Glij heerlijk het hete water in en slaak een zucht van genot, voel de stress van me afvallen..

Mijn gedachten gaan hun eigen weg, ver weg richting tropische oorden met witte stranden en warme temperaturen, zwoele avonden.

Op zo’n avond stopt mijn gedachte en blijf daar hangen, zie mezelf lopen in de mooiste satijnen jurk, op blote voeten mijn haren prachtig en make up feilloos aangebracht een masker op aangezien ik op weg ben naar een gemaskerd bal.
Ik loop naar een barretje toe en bestel een cocktail heerlijk zoet van smaak. Uit mijn tasje haal ik mijn sigaretten maar kom tot de ontdekking dat ik geen aansteker heb.

Een man komt aan lopen de mooiste man die ik in mijn leven gezien heb, maar ook hij heeft een masker op, zijn ogen zijn moeilijk te zien, maar zijn lippen zijn zo heerlijk vol.
Hij biedt me een vuurtje aan en we raken aan de praat nog een cocktail komt er aan en nog een.

Hij vraagt of ik zin heb in een feestje.. Met al die cocktails ben ik wel te porren voor een beetje actie.Na een eindje lopen, komen we aan bij een zaal donker verlicht met zwaar fluwelen gordijnen.
Er staan mensen te praten en te lachen op t eerste oog lijken de mensen gewoon aan het praten kletsen lachen, aanrakingen en kusjes worden uitgewisseld.

Bij de bar krijg ik dezelfde cocktail voor me, we beginnen met praten over van alles persoonlijke voorkeuren op gebied van eten drinken sex..
De cocktails bleven maar komen, en door de alcohol in mijn bloed keek ik anders door de ruimte, de mensen die eerst normaal aan t praten zijn, zijn nu in heftige zoen sessies, strelingen en kreuntjes hoor je, de banken die er eerst waren zijn uitgeklapt tot bedden op de grond.
Met t zien van dit tafereel voel ik mezelf opgewonden raken, mijn tepels prikken tegen mijn jurk, en voel mijn string nat worden…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *