Mijn achterneef

Ik had die ochtend nergens echt zin aan om te doen. Ik had koffie gedronken en besloot om te gaan zien of er iemand was om even gezellig mee te chatten. Al snel had ik iemand gevonden en nu vlogen de uren om. We stelden ons eerst aan elkaar voor. De man heette Ronald, was net als ik getrouwd en werkte vaak thuis. Hij was 5 jaar ouder dan ik ben. Het gesprek liep al snel de sex kant op. We vertelden elkaar wat we zouden doen bij elkaar. Opeens vroeg hij of ik ook een webcam had. Die had ik en hij dus ook. We deden hem aan en vanaf dat moment ging het er heerlijk heet aan toe. Al snel waren we beiden naakt. Hij was zichzelf aan het aftrekken en ik had mijn vibrator erbij gepakt. We gingen helemaal in elkaar op en chatten eigenlijk ook niet meer. We hadden nu genoeg aan de beelden.

Wie staat er achter je?
Opeens vroeg Ronald aan me wie er achter me stond. Ik lachte en zei dat die grap niet doorging. Ik had de achterdeur op slot dus niemand kon erin komen. Hij hield echter vol dat er iemand stond. Toen keek ik toch stiekem en kreeg de schrik van mijn leven. Er stond inderdaad iemand achter me, mijn neef, Thomas die wel vaker even langs komt. Ik wist niet waar ik kijken moest en kreeg een kleur. Ik probeerde mijn kleren snel weer aan te doen, maar Thomas hield me tegen. Hij vertelde me dat ik een heerlijk geil lichaam had en dat hij er een stijve van had gekregen. Ik vroeg hem of hij al lang stond te kijken. Hij trok zijn broek naar beneden en zei dat hij er lang genoeg had gestaan om zo’n harde lul te krijgen.

Thomas is net 18 geworden
Ik bedacht dat ik de cam ook nog aan had staan en Ronald dus alles kon volgen. Ik begon wel zin in Thomas te krijgen en vroeg hem hoe oud hij nu was. Hij was de vorige dag net 18 geworden, vertelde hij me en hij zei erbij: oud genoeg dus om met een tante te kunnen neuken. Hier kreeg hij zelf een kleur van. Maar ik voelde dat hij het wel meende.

Ik kreeg zelf ook wel zin om met een echte lul te spelen in plaats van er alleen via de cam naar kijken. Ik vroeg of Thomas er bezwaar tegen had dat Ronald mee kon kijken op de cam, dat maakte hem niets uit. Hij stelde zelfs voor om een lekkere show voor Ronald op te voeren. Ik tikte dit nog even snel naar Ronald en zette erbij dat ik vanaf dat moment niets meer neer zou zetten in het chatscherm. Ronald maakte dat totaal niets uit. Hij was van plan heerlijk van ons te gaan genieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *